Shipping policy

Fraktkostnad

Fraktkostnaderna redovisas i närheten av respektive produkt. Wesomnia tyngdtäcke levereras idag helt utan fraktkostnad för kund. Övrig information Kreditupplysning Om du betalar direkt med kontokort sker ingen kreditupplysning på webbplatsen. Om du väljer att betala mot faktura sker sedvanlig kreditkontroll innan köpet går igenom/godkänns i Wesomnias webbshop. Kreditkontrollen sker automatiskt, ingen konkret kreditförfrågan registreras. För att fakturaköp skall godkännas för dig som privatperson krävs att du inte har några registrerade betalningsanmärkningar samt att din deklarerade årsinkomst uppnår en viss nivå. Kreditupplysningen hanteras av Klarna.

Leveranstid

Normal leveranstid för lagerförda varor är för de flesta varor 2-6 arbetsdagar, efter det att vi har mottagit din beställning. Avvikelser kan förekomma men meddelas då på hemsidan (via kollisökning hos DHL).Du har då givetvis rätt att avstå ditt köp alternativt ändra din beställning, kontakta oss om du önskar avstå ditt köp.

Leveranssätt

Wesomnia AB levererar med DHL. Vanligast förekommande är transportmetoden Service Point, vilka levereras till närmsta DHL- ombud i förhållande till mottagarens hemadress. Avisering (SMS och e-post) Samma dag som ditt paket anländer till Postens ombud skickas en SMS-avisering till det mobiltelefonnummer som du har angivit. För att lösa ut din beställning tar du med dig mobiltelefonen till ombudet, visar SMS-aviseringen samt giltig legitimation. OBS! Om du anger mobiltelefonnummer kommer du endast att bli aviserad via SMS och e-post (ingen brevavi skickas hem till dig). Idag sker de flesta aviseringar så och på det viset bidrar vi alla till en förbättrad miljö.

Brevavisering

Gäller då Wesomnia inte emottagit något giltigt mobiltelefonnummer. Ombud skickar en brevavi till din postadress. Ta med dig avin till det anvisade ombudet för att lösa ut din beställning.

Leveransförsening

Om leveransförsening får du en notis härom från DHL. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar, kontakta oss snarast om du upplever att din beställning blivit sen. Wesomnia arbetar alltid med att försöka lösa problemet på ett för kunden så bra sätt som möjligt. Det kan dock finnas särskilda tillfällen som gör det omöjligt för oss att fullfölja och leverera din order, exempelvis om vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Transportrisken

Wesomnia AB står för transportrisken dvs. risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Om en produkt är skadad vid leverans/mottagandet så skall kunden omgående kontakta Wesomnia och ej packa upp varan om embalaget är skadat. Kunden står för skador som uppstår vid en eventuell returfrakt om kunden själv valt att returnera en produkt för att man t.ex. ångrat sitt köp.

Kontakt

wesomnia@dm-services.se
+46(0)08-56627605