"Vi vill hjälpa människor att på naturlig väg må lite bättre"

Wesomnia startades av Ulrika som arbetat som klinisk psykolog i över 20 år. I sitt yrke mötte hon dagligen personer med sömnsvårigheter till följd av stress, oro, depression, utmattning eller annat. Störd sömn finns nästan alltid med som en faktor när vi människor mår dåligt psykiskt. Att komma tillrätta med sömnen och kunna sova tillräckligt är så oerhört viktigt för att vi ska ha energi och kraft dagtid. Det var ur denna erfarenhet som drömmen om Wesomnia tog fart och först ut var vår alldeles unika tyngdfilt.

"Hög funktion, design och hållbara material har varit ledstjärnor redan från starten"

Att hjälpa människor att på naturlig väg hitta sätt att koppla av och varva ner kändes både roligt och viktigt. Utöver det har hög funktion, design och hållbara, naturliga material har varit ledstjärnor redan från starten. 

Idag drivs Wesomnia av Ulrika och hennes dotter Emma och vi har utvecklat företaget till att omfatta inte bara våra designade, hållbara tyngdfiltar utan har även andra handplockade produkter i vår butik. Vårt företag är i ständig utveckling där vi hela tiden försöker vara lyhörda för vad människor efterfrågar och behöver för att må bra i sin vardag.

VÅR BUTIK

Vi på Wesomnia tror på produkter med en funktion. Det betyder att vi skapar och handplockar produkter som vi tror kan ha en positiv inverkan på vårt välbefinnande. Vår vision är att hjälpa människor att må lite bättre på ett naturligt sätt.

Besök butiken
1 av 4

INSPIRERAS

Vår Wellness Journal handlar om att få dig att må bra. Låt dig inspireras av wellness-guider, berättelser och få värdefulla tips.

1 av 4

Besök oss

Besök vår butik i Sturegallerian, Stockholm. Här kan du prova våra produkter, shoppa eller bara njuta av en lugn stund.

Sturegatan 4, 114 35 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00-19.00

Lördag 10.00-17.00

Söndag 12.00-17.00