Introducerar

The Shift - Komuso Design

Wesomnia & The shift

The shift

Med alla våra dagliga distraktioner är vi sällan uppmärksamma på hur vi andas. Det betyder att de flesta av de 23 000 andetag vi tar varje dag är ytliga, vilket kan ha en negativ inverkan på hur vi tänker och känner oss.

När vi stannar upp och tänker på vårt andetag och saktar ner vår utandning kan vi skapa en känsla av lugn så att vi börjar tänka och känna mer konsekvent.

Det är här Shift kommer in. Det är ett enkelt verktyg som hjälper dig att sakta ner din utandning. Så oavsett om du är i behov av ett ankare i ett oroligt ögonblick eller om du vill känna dig mer närvarande i stunden kan Shift hjälpa dig.

Köp The shift

Komuso design

"If we breathe better we think better"

Andningen sker automatiskt, vilket innebär att vi ofta inte tänker tillräckligt mycket på den. När vi inte tänker på det tar vi lätt ytliga andetag, vilket kan göra vårt nervsystem oroligt och försätta oss i kamp- eller flyktläge. När vi lugnar vår utandning och stoppar vår ytliga andning kan vi sänka ångest, minska stress, förbättra sömnen, öka fokus och så mycket mer.

The Shift hjälper dig att snabbt och enkelt motverka ångest genom att sakta ner din andning. Det är ett funktionellt, elegant smycke som du bär mot ditt hjärta, både som ett verktyg och en mild påminnelse om att skydda ditt välbefinnande.

Till produkt

The shift

Vetenskapen bakom en långsammare utandning

Saktar ner ditt hjärtslag

Minskar STRESSHORMON

SÄNKer BLODTRYCKET

MJUKAR UPP MUSKLERNA

Hur du andas har betydelse

Shift är ett praktiskt verktyg som är utformat för att bromsa din utandning så att du kan andas bättre, lugna ditt nervsystem och öka din sinnesfrid.

Vanliga frågor

Shift är ett halsband som helt enkelt gör din utandning långsammare i över 8 sekunder, vilket aktiverar din vagusnerv och lugnar ditt nervsystem. Det finns ingen app, inga batterier eller kemikalier inblandade ... det utnyttjar bara en beprövad andningsteknik som lugnar dig naturligt och tyst. Det är som ett ankare som alltid finns där för att hålla dig lugn och cool.

Shift är den första i sitt slag, så vi kan förstå den inledande förvirringen. Vi inspirerades av en beprövad andningsteknik med halm för att lugna sinnet i tysthet, men vi ville utforma något mer praktiskt som kan bäras som ett åtagande att andas bättre. Vi använder medicinskt 316 rostfritt stål av medicinsk kvalitet med ädelmetallfärger som bakats in så att den kan användas säkert varje dag. Vi testade och patenterade också rörets längd och diameter för att skapa idealiska utandningar som fysiologiskt utlöser lugn. Du kan absolut använda ett sugrör men vi fann att slumpmässiga dimensioner kan vara ineffektiva och platta i fickan. Att bära The Shift som ett halsband är ett åtagande att andas bättre som en daglig vana som gör att du mår bättre när du behöver ett andetag.

De flesta människor vet att långsammare andning fungerar för att slappna av, men gör det ändå inte. Varför? Därför att vi tar 23 000 andetag per dag och alla är omedvetna. Skiftet är fysiskt och eftersom du bär det blir de långsammare andningarna mer konsekventa som en daglig övning. Oavsett om du sitter fast i trafiken, inte kan sova på natten eller helt enkelt har ett oroligt sinne ... The Shift finns där för att omedelbart föra dig tillbaka till lugnet.

Vi har full förståelse för om du är skeptisk till hur eller varför detta fungerar eftersom det verkar för enkelt. Detta verktyg har utformats, testats och patenterats av en psykoterapeut som använde beprövad data om hur andning påverkar ditt sinne.

Tänk på dina inandningar som gaspedalen och dina utandningar som bromsarna. Stress utlöser korta inandningar som sätter dig i "kamp eller flykt"-läge. Med 50 000 tankar och 150 telefonmeddelanden varje dag hamnar vi alltför ofta i detta sinnestillstånd, vilket gör att vi känner oss trötta och spända. Att förlänga dina utandningar vänder omedelbart detta tillstånd inom två minuter genom att sänka kortisol (stresshormon), blodtryck och hjärtfrekvens.

Grundarna bakom The Shift använde denna beprövade vetenskap för att konstruera ett verktyg som låter dig få tillgång till dessa längre utandningar oftare vilket gör att du andas bättre som en vana.

Det är en rimlig fråga. Priset på produkten är baserat på några olika variabler.Den första är att vi använder en högkvalitativ kvalitet av 316 rostfritt stål som bakar ädelmetallfärgerna hela vägen genom stycket genom en proprietär process. Detta är viktigt eftersom färgen i de flesta smycken slits ner, eller pläteringen flagnar eller spricker. Det kommer inte att hända med Shift.

Vårt andningsverktyg är hållbart, elegant och funktionellt, utformat och testat för att hjälpa dig att andas bättre i många år framöver.Därefter använder vi återvunna metaller, vilket ökar kostnaderna. Men när vi hjälper vår publik att andas bättre vill vi också hjälpa vår planet, och framför allt våra skogar, att andas bättre också. Så vi fortsätter att förfina och effektivisera våra metoder med största respekt för planeten. vi vill att våra kunder ska känna en långsiktig koppling till halsbandet. Det här är inte en trend eller en modefluga för oss. Det är inte något som vi föreställer oss att våra kunder bär ibland. Shift är en investering i att andas bättre, att nå din potential, i ett mer livfullt liv och ett bättre du.