products with a purpose

OM WESOMNIA

Wesomnia bygger på tanken att de saker vi omger oss med och använder i vårt dagliga liv kan ha en positiv inverkan på vårt välbefinnande. Det vi kallar products with a purpose. Vi vill uppmuntra ett brett och inkluderande förhållningssätt till hälsa och välmående och inspirera till ett hållbart liv. Hög kvalitet, design, hållbara material och naturliga ingredienser är en självklarhet för oss i vårt arbete med produkter och varumärken.

FEMALE FOUNDED

Wesomnia grundades 2018 av psykolog Ulrika Dehlryd. I sitt arbete som psykolog mötte Ulrika regelbundet människor som led av stress, ångest och sömnlöshet.

"Störd sömn finns nästan alltid med som en faktor när vi mår psykiskt dåligt. Att komma till rätta med sömnen och kunna få tillräckligt med sömn är så otroligt viktigt för att vi ska orka under dagen."

Det var utifrån denna erfarenhet som Wesomnia föddes och den första produkten som lanserades var vår unika tyngdfilt i naturmaterial. Det har hänt mycket sedan dess. Idag är Wesomnia ett konceptvarumärke som tillverkar produkter och handplockar produkter från varumärken som delar vår vision. Wesomnia drivs av Ulrika och hennes dotter Emma.

Inspireras

Vår Wellness Journal är till för att inspirera. Här hittar du guider och berättelser om välbefinnande och får träffa människorna bakom varumärkena.

Wellness Journal

Change the mood with aromatherapy

wellness journal

WHY we love cold baths

Besök vår butik

Utsåld
Försäljning
Försäljning
Försäljning
Försäljning
Försäljning
Försäljning