Where we started

Wesomnia startades av Ulrika som arbetat som klinisk psykolog i över 20 år. I sitt yrke mötte hon dagligen personer med sömnsvårigheter till följd av stress, oro, depression, utmattning eller annat. Störd sömn finns nästan alltid med som en faktor när vi människor mår dåligt psykiskt. Att komma tillrätta med sömnen och kunna sova tillräckligt är så oerhört viktigt för att vi ska ha energi och kraft dagtid- det var ur denna erfarenhet som hennes dröm om Wesomnia tyngdfiltar tog fart.

Image with text

Att hjälpa människor att på naturlig väg hitta sätt att koppla av och varva ner kändes både roligt och viktigt. Tyngdfiltar är ingen sömnbehandling i sig, men kan vara ett sätt att hand om sig och underlätta nedvarvning både kvälls- och dagtid.Hög funktion, design och hållbara, naturliga material har varit ledstjärnor redan från starten. 

Idag drivs Wesomnia av Ulrika och hennes dotter Emma och vi har utvecklat företaget till att omfatta inte bara våra designade, hållbara tyngdfiltar utan har även andra handplockade produkter i vår butik. Vårt företag är i ständig utveckling där vi hela tiden försöker vara lyhörda för vad människor efterfrågar och behöver för att må bra i sin vardag.

SHOP

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

Visit the shop
1 av 4

LEARN

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

1 av 4

VISIT US

Visit our store in Sturegallerian, Stockholm. Here you can try our products, shop or just enjoy a quiet moment.

Sturegatan 4, 114 35 Stockholm

Monday-Friday 11 am - 7 pm

Saturday 10 am - 5 am

Sunday 12 am - 5 am